David van DM schilders kwam bij ons langs voor de belettering van zijn bus maar liep de deur uit met een nieuw logo, website en bedrijfskleding voor alle werknemers. Daar hielpen wij hem graag mee.

Het nieuwe wagenpark

Alle bussen van DM werden één voor één onder handen genomen. David heeft een middagje bij ons aan tafel gezeten om zijn wensen door te geven en onze ontwerper is aan de slag gegaan met een ontwerp.

WERK
KLEDING

Om het geheel af te maken werden de heren allemaal volledig in het nieuw gestoken. Ze zijn om de beurt naar ons kantoor gekomen en hebben daar uit de Dassy collectie een eigen selectie gekozen.

De kledingstukken worden voorzien van transfers waarvan wij altijd een serie op voorraad leggen. Zo kan je makkelijk en snel een extra kledingstuk bestellen.

Omdat wij de kledingpers bij ons op kantoor hebben staan, kunnen we ervoor zorgen dat je alle nabestellingen binnen een week binnen hebt. Zo ben je snel geholpen en zorg je voor uniformiteit op de werkvloer.

De Website

Toen de bussen rondreden met het nieuwe logo op de zijkant was het tijd voor een grote professionalisering van de online vindbaarheid. Er werd een nieuwe website ontwikkeld en er werd flink gewerkt aan de manier waarop deze site gevonden kon worden. Het draait natuurlijk niet alleen om mooie plaatjes.

Bekijk hier meer foto's

Rreclame is voor ons de juiste partner voor onze reclame uitingen en meer! Met weinig woorden kunnen zij onze wens omzetten naar de beste kwaliteit en dat met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme. Daarmee helpen ze ons onderscheidend en origineel te blijven.

Ronald van der Merwe

Bedrijfsleider van Voscon