Bij ons ben je verzekerd van jaren lange ervaring in monteren. Je hebt gekozen voor een lichtbak op de gevel, een meters lange wallcover in je nieuwe kantoor of een buizenframe op de zijkant van je loods. We hebben ons omringd met professionals die ons graag helpen met het monteren van jouw nieuwste aanwinst.

Waarom
zou je
het zelf
doen?

Natuurlijk ben je handig genoeg om dat nieuwe bord even zelf op te hangen maar waarom zou je? Wij denken dat bedrijven het druk genoeg hebben met hun eigen projecten. We hebben in het verleden vaak genoeg gezien dat doeken opgerold in de kast bleven liggen omdat klanten zich verkijken op de tijd die het kost ze in te hangen. Door onze expertise en ervaring kunnen wij vaak binnen een dag de mooiste resultaten behalen en dan heb jij de zekerheid dat het project afgerond wordt zoals je voor ogen had.

DESIGN IS
HEEL SIMPEL
DAAROM IS HET
ZO INGEWIKKELD

Van begin tot eind.

We helpen graag met ieder aspect van het ontwerp proces. We begrijpen dat je zoveel mogelijk ontzorgd wilt worden. Wij werken al jaren samen met dezelfde partners en kunnen daardoor garanderen dat de kwaliteit voldoet aan jouw en onze verwachtingen. Zo kun je uit kijken naar een mooi product en hoef je, je geen zorgen te maken over het eindresultaat.

- Betrouwbaar
- Professioneel
- Snelle service
- Meedenkend met betere voorstellen

Ugur Aydin

Algemeen directeur - Garant Interimbureau

De samenwerking is samen te vatten in een aantal kernwoorden, betrokken, accuraat & vlot.

Jan van Dijk

senior support technician - BP Raffinaderij Rotterdam