Geen groter visitekaartje voor je bedrijf dan de monteurs die je rond hebt lopen en wat straalt meer eenheid uit dan één vaste lijn waarin iedereen kleding uit dezelfde serie draagt. Wij begrijpen ook dat niet iedereen hetzelfde lekker vindt zitten maar we hebben in Dassy een goede partner gevonden die hip combineert met goed draagbare werkkleding. Dit altijd in vaste lijnen zodat al je werknemers iets kunnen vinden waar ze zich prettig bij voelen en nog belangrijker, waar ze graag in werken.

DASSY

Bij de keuze van werkkleding kies je ook voor het label dat daaraan vast hangt en de waarden die een merk vertegenwoordigt. Wij werken nu een aantal jaar met Dassy en zijn in die jaren niets dan tevreden. De enkele klachten waar wij tegenaan zijn gelopen werden altijd snel verholpen en de klantgerichtheid van Dassy lijkt op die van onszelf. Wij werken graag samen met Dassy en delen ons enthousiasme graag met onze klanten. Benieuwd geworden? We hebben onze favoriete en meest verkochte lijn hier in de showroom hangen maar je kan natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de site van Dassy zelf.

Werkkleding bedrukken

Wij werken met kleding transfers waardoor alle medewerkers van jouw bedrijf altijd volgens eigen huisstijl bij de klant langs kunnen. Wij houden een setje van jouw logo transfers op voorraad en zetten dat zelf op de kleding, zo kan je binnen drie werkdagen een nieuwe monteur in de juiste bedrijfskleding rond hebben lopen. Daarnaast hebben we in de praktijk gezien dat veel bedrijven hun logo’s gebruiken voor ludieke acties. Denk aan gepersonaliseerde polo’s voor het bedrijven golftoernooi, een logo rompertje voor de pasgeboren baby van je collega of de gesponsorde hesjes waar je zoon in voetbalt.

Rreclame is voor ons de juiste partner voor onze reclame uitingen en meer! Met weinig woorden kunnen zij onze wens omzetten naar de beste kwaliteit en dat met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme. Daarmee helpen ze ons onderscheidend en origineel te blijven.

Ronald van der Merwe

Bedrijfsleider van Voscon