Begin 2019 ging het volledige gemeentehuis is Capelle op de schop. De bedoeling was om van een typisch gemeentehuis, een sfeervolle plek te maken die voor iedereen toegankelijk is.

 

De vergader
zalen

Een grote zaal, die gemakkelijk in twee├źn moet kunnen worden gedeeld. Gelukkig hoeven wij niet zelf aan de slag om deze te installeren maar het brengt wel de nodige uitdagingen met zich mee voor de wallcovers die we wilden plaatsen. Gekozen is voor losse stroken die per paneel worden bevestigd zodat het er open en dicht compleet uit ziet.

De kasten
wanden

In het midden van het grote kantoor op de eerste verdieping staat een grote kast. Deze is bewust neergezet om het rommelige van een kantoortuin te voorkomen, maar hoe maak je van een functioneel item een echte eye catcher. Door deze foto’s van oud Capelle om te zetten in een wallcover, krijg je een echte sfeerbepaler in de ruimte.

laten we afspreken

Rreclame is voor ons de juiste partner voor onze reclame uitingen en meer! Met weinig woorden kunnen zij onze wens omzetten naar de beste kwaliteit en dat met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme. Daarmee helpen ze ons onderscheidend en origineel te blijven.

Ronald van der Merwe

Bedrijfsleider van Voscon