Een paar maanden geleden kregen wij een filmpje in onze mailbox van een inspiratieloze werkruimte in Groningen. Een volledige verdieping met grijze wanden, saaie bureau’s en zonder uitstraling. Daarbij kwam het verzoek deze ruimte volledig in te richten in Webhelp / Bol.com sfeer. En of we dat willen!

 

Webhelp Groningen

Het resultaat bestaat uit kleurrijke wanden, grote logo’s en alles volledig in de stijl van beide klanten. Wij zijn super blij met het resultaat maar nog belangrijker is dat de klant blij is!

laten we afspreken

Hoe gingen we te werk?

Bij een project als dit is het belangrijk dat we mee buigen met de klant. In dit geval worden we benaderd door Webhelp, waar we door de jaren heen veel mee hebben gewerkt. Webhelp zelf heeft veel klanten met een eigen huisstijl en beeldtaal.
De truc is om het webhelp gevoel te combineren met dat van Bol.com.

Zo zijn beide partijen goed vertegenwoordigd op de werkvloer.

In een bestaand pand is niet alles mogelijk, daarom rijden we naar Groningen om eerst alles op te meten en goed te kunnen inschatten wat wel en wat niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat dit soort extra stapjes het verschil maken op de markt van nu en ervoor kunnen zorgen dat een project als dit in één keer goed afgerond kan worden.

Zo komen we tot de beste resultaten.

Rreclame is voor ons de juiste partner voor onze reclame uitingen en meer! Met weinig woorden kunnen zij onze wens omzetten naar de beste kwaliteit en dat met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme. Daarmee helpen ze ons onderscheidend en origineel te blijven.

Ronald van der Merwe

Bedrijfsleider van Voscon