Begin dit jaar kregen we een mailtje over een grote jaarlijkse logistiek beurs, daarin stond één vraag centraal: kunnen jullie iets leuks voor ons verzinnen. Laat dat nou net onze sterke kant zijn.

De transportbeurs

Hoe val je op, op een beurs vol gelijken. Dat was de vraag die Mariska van Enersys ons vroeg bij het inplannen van de beurs. We hebben allemaal wel eens over een beroepsbeurs gelopen en het is lastig er tussen uit te springen als het aanbod zo groot is.

 

De aankleding van de stand

We begonnen met de aankleding van de stand zelf, Enersys is een bedrijf gericht op batterijen maar omdat dit een transport beurs was, wilde ze zich vooral focussen op vrachtwagens. Na jaren voor Enersys te werken hebben we gelukkig genoeg beelden verzameld om de stand naar behoren in te kunnen richten.

Er is gekozen voor een stoer beeld, waardoor je het gevoel hebt dat de vrachtwagen de stand in rijdt. Onze monteurs zijn de dag voor de beurs naar Gorinchem gereden en toen Enersys de volgende dag aankwam was alles al gereed om te beginnen.

Virtual Reality Vrachtwagen besturen

De stand is opgebouwd, het interieur is af. Mensen binnen krijgen zou nu het probleem niet meer moeten zijn maar hoe zorg je dat ze binnen blijven? In samenwerking met een van onze leveranciers hebben we een virtual reality booth opgebouwd in de stand.

Hier is het mogelijk zelf een vrachtwagen te besturen! De volledige vier beursdagen is er een begeleider bij om ervoor te zorgen dat alles op ”rolletjes” loopt.

Give aways

Na het besturen van je eigen vrachtwagen heb je natuurlijk honger gekregen en met alle pennen, tasjes en linialen die beurzen rijk zijn leek het ons een beter idee iets weg te geven waar je direct wat aan hebt.

Chips and Vitamine drinks!

laten we afspreken

Rreclame is voor ons de juiste partner voor onze reclame uitingen en meer! Met weinig woorden kunnen zij onze wens omzetten naar de beste kwaliteit en dat met een persoonlijke aanpak en veel enthousiasme. Daarmee helpen ze ons onderscheidend en origineel te blijven.

Ronald van der Merwe

Bedrijfsleider van Voscon