Een aantal jaar geleden begonnen we de samenwerking met Danny voor een heel ander bedrijf. Hij was toen bezig met het opzetten van zijn eigen Limoncello lijn. Een uit te hand gelopen hobby waar hij het ineens heel druk mee kreeg, we konden hem helpen met het ontwerp van zijn etiketten en daarna verloren we elkaar een beetje uit het oog.

het project in het kort

Na het grote Limoncello avontuur kwamen Danny en zijn partner Lynn bij ons terug voor een nieuw plan. De ontwikkeling van twee logo’s voor hun nieuwe bedrijven. Ze hadden zelf een heel duidelijk beeld bij de uitstraling van hun bedrijven maar zochten een manier om die uitstraling door te voeren in een huisstijl.

Op zoek naar een nieuwe huisstijl?

Wij hebben Rreclame voor een spoedaanvraag van verschillende soorten hangtags ingeschakeld. Niet alleen werd onze aanvraag direct opgepakt, ze waren zo doortastend dat ze ons concept tot leven lieten komen op een manier die wij niet hadden kunnen bedenken en realiseren zonder hun kennis en input. Het zijn vak mensen met oog voor detail en hart voor de klant. Het inlevingsvermogen in ons product, de doelgroep en de daarbij behorende uitstraling is buitengewoon. Om nog maar niet te spreken over de uitmuntende after sales.

Madelief Yildiran

CEO van Meomari

- Betrouwbaar
- Professioneel
- Snelle service
- Meedenkend met betere voorstellen

Ugur Aydin

Algemeen directeur - Garant Interimbureau

“De combinatie van kwaliteit en snel schakelen maakt het fijn werken met Rreclame”.

Floris Keizerwaard

Marketing manager - A&M Recycling